Udruženje osveženje

Kontakt

Udruženje osveženje

Bogojavljenska 3
18300 Pirot
Srbija

Telefon: +381 10 501820
Faks: +381 10 501820
Email: udruzenje.osvezenje@gmail.com

01.11.2018.

Javni poziv za realizaciju obuka u oblasti IT sektora

Projekat „Osnivanje start ap centra u Pirotu“ sprovodi Grad Pirot u partnerstvu sa ZIP centrom za mlade-biznis inkubator d.o.o. Pirot. Ovaj projekat je finansiran od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj. U okviru programskog dela predviđene su obuke za rad u IT industriji. Ove obuke podrazumevaju obradu i realizaciju kurikuluma u trajanju od šest meseci od strane relevantnih predavača. 

 U svojoj strukturi projekat ima tri komponente:

1. Rekonstrukciju objekta 

2. Opremanje objekta 

3. Programski deo.


U okviru programskog dela predviđene su obuke za rad u IT industriji. Ove obuke podrazumevaju obradu i realizaciju kurikuluma u trajanju od šest meseci od strane relevantnih predavača. 
Cilj ove obuke jeste da nakon šest meseci provedenih na treningu polaznici steknu osnovna znanja i veštine za samostalni rad ili rad uz mentora u okviru navedene oblasti.


Teme koje će posebno biti obrađene na obuci su: 1. Uvod u programiranje 2. Strukturno programiranje u C# 3.Objektno programiranje u C# 4. Razvoj desktop aplikacija u C# 4. Razvoj web aplikacija 5. Rešavanje realnih problema iz prakse.
Svršenim polaznicima će biti ponuđeno mesto za rad u zajedničkom radnom prostoru gde će moći da rade i da se umrežavaju sa ostalim kolegama iz novonastale IT zajednice. 


Početak realizacije i trajanje obuka
Obuke će otpočeti sa realizacijom u mesecu novembru, nakon odabira potencijalnih polaznika.
Trajanje obuke je šest meseci, sa mesečnim fondom od osam časova (dva časa nedeljno). Nastava će se održavati vikendom u skladu sa kalendarom predavača i polaznika.


Odabir učesnika
Odabir učesnika će vršiti komisija koja će biti sastavljena od predavača i predstavnika ZIP centra za mlade – biznis inkubator d.o.o. Pirot. Osnov za donošenje odluke biće rezultati održanog intervjua i motivacionog pisma polaznika.


Način konkurisanja
Potencijalni kandidati mogu konkurisati putem elektronske pošte na mail: zipcentar@gmail.com gde će uz prijavu priložiti svoj CV i motivaciono pismo. Takođe, kandidati mogu konkurisati i neposredno u JOB INFO CENTRU na adresi Pirot, Bogojavljanska br.3. Ukoliko je kandidatima potrebna asistencija u izradi radne biografije i izradi motivacionog pisma, istu mogu dobiti od strane karijernih savetnika u Job info centru bez ikakve naknade. 


Rok za podnošenje prijava je do 18.11.2018.godine, odnosno ovaj poziv traje dvadeset dana od dana objave.