Udruženje osveženje

Kontakt

Udruženje osveženje

Bogojavljenska 3
18300 Pirot
Srbija

Telefon: +381 10 501820
Faks: +381 10 501820
Email: udruzenje.osvezenje@gmail.com

12.04.2021.

Humanitarna akcija "Dobro delo"

U subotu 10.4.2021. godine održana je humanitaran akcija "Dobro delo"

Udruženje građana Osveženje u saradnji sa grupom Mame piroćanke, i uz podršku Grada Pirota, organizovalo je humanitarnu akciju na centralnom gradskom trgu sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavku opreme za Dečije odeljenje Opšte bolnice Pirot.

Ideja ovakvih akcija je da okupi ljude dobre volje, predstavnike lokalne samouprave, javna i privatna preduzeća, društveno odgovorne kompanije I da se  unapredi međusobna saradnja u cilju promovisanja filantropije i povećanja poverenje građana I građanki u humanitarne akcije.

Kampanju Dobro delo Udruženje građana Osveženje realizuje u okviru konkursa Slavimo filantropiju, koji podržava Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana I Vlade Divac u sklopu Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID. Koaliciju za dobročinstvo dodatno čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Još jedna akcija prikupljanja humanitarne pomoći održaće se  i naredne subote 17. 4. 2021. godine na istom mestu sa istim ciljem.

Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u ovoj akciji!