Udruženje osveženje

Kontakt

Udruženje osveženje

Bogojavljenska 3
18300 Pirot
Srbija

Telefon: +381 10 501820
Faks: +381 10 501820
Email: udruzenje.osvezenje@gmail.com

22.02.2021.

Javni poziv za obuku za zanimanje MAGACIONER

U okviru projekta „Znanjem do posla“ dana 22. 2. 2021. godine objavljuje se javni poziv za obuke na radnom mestu za zanimanje MAGACIONER.

U okviru obuke na radnom mestu u kompaniji Marmil d.o.o. petoro mladih će imati priliku da se na temeljan način upozna, kako teorijski, tako i praktično tokom 160h (2 meseca), sa zanimanjem MAGACIONER. Polaznici će direktno u kompaniji, kroz rad, savladati veštine, znanja i stavove, neophodne za vršenje ovog posla. Uz pomoć iskusnih mentora iz kompanije, polaznici će naučiti kako se vodi evidencija o ulasku i izlasku robe i evidencija utrošaka, kako se skladišti roba,  proverava kvalitet dospele robe, skladišti kvarljiva roba, vodi evidencija o isteku roka upotrebljivosti.

Tokom obuke polaznici će dobijati naknadu, a najbolji polaznici će dobiti priliku za zaposlenje.

Pravo učešća imaju nezaposlena lica starosti od 18 do 30 godina, ili do 35 godina ako pripadaju osetljivim kategorijama (Mlade žene, dugoročno nezaposleni, mladi iz ruralnih sredina koji žive na više od 20km od mesta obuke, mladi sa invaliditetom, žrtve nasilja u porodici, samohrani roditelji, pripadnici romske etničke grupe, bivši zatvorenici, tražioci azila, korisnici novčane socijalne pomoći, nekvalifikovani ili nisko kvalifikovani, NEET mladi).

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave lično u Job info Centru, u Pirotu, u ulici Bogojavljenska br. 3.

Dodatne informacije kandidati mogu dobiti na broj 010/501-820 ili putem mejla: jobinfocentarpirot@gmail.com

Rok za prijavu: 15 dana od dana objavljivanja javnog poziva.